Koniec pyramídovej hry - Krištofičová, Dagmar
Systém dôchodkového zabezpečenia je v súčasnosti na Slovensku nemotivačný, diskriminačný a nespravodlivý. Charakteristika súčasného dôchodkového systému. Poslanecký a ministerský návrh na reformu dôchodkového zabezpečenia. Rozdiely medzi nimi.