Nápoj s vôňou Orientu - Benka, Marián
Čajovne na Slovensku pribúdajú. Perspektívu však majú len tie, ktorých majitelia sa dokonale vyznajú v kvalite čaju. Historický pohľad na pôvod a používanie čaju. Vznik prvých čajovní. Druhy čajov a ich základná charakteristika.