Regionální volby na Slovensku: významný krok na jeho cestě do Evropské unie - Leška, Vladimír
Politický zápas o poňatie reformy verejnej správy na Slovensku. Prvé kroky realizácie reformy verejnej správy. Priebeh volieb do orgánov samospráv VÚC a ich význam.