Trnitý proces formování nové americké administrativy - Calda, Miloš
Problémy zostavovania novej administratívy v americkom prezidentskom systéme. Nominácie za vlády Ronalda Reagana, Georga Busha, Billa Clintona a George W. Busha. Návrhy reforiem na zjednodušenie nominačného procesu.