Současný ekonomický vývoj Jižní Koreje - Žídek, Libor
Stručná hospodársko-demografická charakteristika Južnej Kórei. Finančná kríza, jej prejavy a príčiny. Hospodárske reformy v Južnej Kórei. Reštrukturalizácia bankového sektoru. Oblasť verejného sektoru. Prognózy hospodárskeho rozvoja Južnej Kórei.