Plánovací a řídicí systémy pro štíhlou výrobu - Matějka, Milan
Systémy plánovania a riadenia tradičnej výroby. Plánovanie a zabezpečovanie zdrojov pre štíhlu výrobu. Princípy plánovania a riadenia štíhlej výroby. Plánovanie a riadenie výroby metódou kanban. Vizuálne riadenie s okamžitými reakciami na abnormality. Praktické príklady.