BSC v podnikové praxi - Náhlovský, Pavel
Balanced scorecard (BSC) ako metóda, ktorá umožňuje previesť víziu a stratégiu organizácie do komplexného súboru merania výkonnosti. Obsahové vymedzenie a význam BSC pre organizácie. Názorný príklad uplatnenia BSC.