Francie po 11. září 2001 - Eichler, Jan
Prejavy teroristických úderov proti USA vo Francúzsku. Reakcia politickej elity. Správanie sa spoločnosti. Dopad boja proti terorizmu na bezpečnostnú politiku Francúzska.