Zkušenosti z liberalizace pohybu kapitálu nových členských zemí OECD - Křelinová, Jana
Stručný pohľad na historické uplatňovanie liberalizácie. Konkrétne výsledky procesu liberalizácie nových členských krajín OECD. Mexiko. Česká republika. Maďarsko. Kórea. Poľsko. Slovensko.