Lízing, škoda, rezervy a nehnuteľnosť v podvojnom účtovníctve - Novotná, Ľudmila
Kúpna cena predmetu lízingu po skončení nájmu. Účtovanie škody na majetku. Rezerva alebo opravná položka k pohľadávke v konkurznom a vyrovnacom konaní. Deň uskutočnenia účtovného prípadu pri predaji nehnuteľností.