Stavebné pozemky podľa nových pravidiel? - Harušťáková, Iveta
Daňové zaťaženie stavebného pozemku. Stavebné pozemky podľa zákona o dani z nehnuteľností. Rozhodnutie o umiestnení stavby. Určenie celkovej výmery stavebného pozemku. Zmenšenie výmery stavebného pozemku. Kedy nie je pozemok stavebným - uvedenie niekoľkých prípadov.