Novela zákona o spotrebnej dani z minerálnych olejov - Šubík, Peter
Zákon č. 74/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 239/2001 Z.z o spotrebnej dani z minerálnych olejov, ktorý nadobúda účinnosť 1.3.2002. Komentár k novele zákona o spotrebnej dani z minerálnych olejov.