Integrovaný dohľad nad finančným trhom - Šťastný, Slavomír
Pokračovanie článku z HN č. 60/02 o integrovanom dohľade nad finančným trhom. Možnosti integrácie dohľadu na Slovensku - východiská pre jeho vytvorenie. Dve alternatívne riešenia usporiadania dohľadu na Slovensku.