Vliv podniků se zahraniční kapitálovou účastí na intenzitu investování v České republice v letech 1997 až 2000 - Hanzlová, Dagmar
Priame zahraničné investície a hrubé investície do fixného kapitálu. Vplyv investičných aktivít podnikov so zahraničnou kapitálovou účasťou na vývoj hrubých investícií v rokoch 1997-2000. Teritoriálne rozloženie hrubých investícií v rokoch 1997-1999.