Oslobodenie od dane z príjmov fyzických a právnických osôb od 1.1.2002 - Pauličková, Alena
Na základe novely zákona o daniach z príjmov vykonanej zákonom č. 561/2001 Z.z. došlo pri oslobodení fyzických a právnických osôb od 1.1.2002. Prehľad zmenených ustanovení zákona o daniach z príjmov.