Absolventská prax podľa zákona o zamestnanosti od 1.1.2002 - Pauličková, Alena
Zákon č. 556/2001 Z.z. novelizoval zákon o zamestnanosti s účinnosťou od 1.1.2002. Ustanovenie par. 90b zavádza absolventskú prax. Vykonávanie absolventskej praxe. Dohoda medzi okresným úradom práce a absolventom školy. Dohoda medzi okresným úradom práce a zamestnávateľom.