Počítačová podpora hodnotenia rizika - Varcholová, Tatiana
Možnosti počítačovej podpory hodnotenia rizika. Pravdepodobnostná simulácia metódou Monte Carlo. Využitie počítačovej podpory hodnotenia rizika na Slovensku.