[Finančné inžinierstvo] - Hrvoľová, Božena
Recenzia na knihu Vlachynský, K.- Markovič, P: Finančné inžinierstvo. Publikácia je rozdelená do deviatich kapitol a je venovaná finančnému inžinierstvu, v rámci ktorého sa hodnotia, teoreticky zovšeobecňujú a rozvíjajú poznatky získané pri tvorbe, rozširovaní a využívaní finančných inovácií, najmä finančných derivátov a pri tvorbe stratégií finančného investovania.