[Ekonomie státních zásahů] - Čaplánová, Anetta, 1967-
Recenzia na knihu Rothbard, M.N: Ekonomie státních zásahů. Publikácia pozostáva z troch oddelených častí: O úžitku a ekonómii blahobytu, Trh a štátna moc a časti Štatistika - Achillova päta štátnej byrokracie a "Ľudské práva" ako práva majetkové. Ide v podstate o zbierku v origináli samostatne publikovaných Rothbardových prác.