Trendy rozvoja teórie a praxe v obchodnom podnikaní v ére globalizácie - Čihovská, Viera
Ciele medzinárodnej konferencie "Trendy rozvoja teórie a praxe v obchodnom podnikaní v ére globalizácie", ktorú zorganizovala Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave pod záštitou ministra hospodárstva SR Ľ. Haracha v dňoch 29.-30. 11 2001 v Družstevnom ústave vzdelávania v Mojmírovciach.