Daňová strata a jej odpočet od základu dane právnických osôb s príkladmi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Rozdiel medzi daňovou stratou vykázanou podľa zákona o daniach z príjmov a daňovou stratou umorovania podľa zákona o daniach z príjmov. Pravidlá pre umorovanie daňovej straty. Daňovníci, na ktorých sa nevzťahuje možnosť odpočítania daňovej straty.