Garancie právnej ochrany proti diskriminácii podľa nového Zákonníka práce, zákona o verejnej službe a zákona o štátnej službe - Rybárová, Mária
Realizácia garancie ochrany proti diskriminácii prostredníctvom zákonov. Zákonník práce - Ochrana mužov a žien. Ochrana práv zamestnanca. Zákon o štátnej službe. Zákon o verejnej službe.