Objektivní nutnost mezinárodní daňové a účetní harmonizace - Blechová, Beáta
Obsahové vymedzenie harmonizácie daní v Európskej únii. Fázy daňovej harmonizácie. Harmonizácia nepriamych daní v Európskej únii. Harmonizácia v oblasti priamych daní. Harmonizácia účtovníctva.