Spotrebné družstvá jednoty sa ocitli pod novou strechou - Janků, Jana
Od r. 2002 zastrešuje 29 spotrebných družstiev Jednota nový subjekt - spoločnosť Coop Jednota Slovensko, spotrebné družstvo, Bratislava. Ide o zlúčenie dvoch firiem - firmy boli zlúčené bez likvidácie. Obrat spotrebných družstiev Jednota. Otváranie supermarketov Coop a Terno v niektorých mestách Slovenska. Zamestnanosť v spotrebných družstvách Jednota.