Trend Top v motorizme - Prosnan, Jozef
Automobilizmus vo svete a v SR. Lízing. Trend testy. Ženevský autosalón 2002. Rebríčky spoľahlivosti. Auto roka. Novinky v automobilovom priemysle. Crash-testy. Trendy v automobilizme. Pohonné hmoty a mazadlá. Ladenie automobilov. Poistenie. Ceny osobných automobilov v SR.