Nová európska mena - Sobek, Otto
1. január 2002 sa stal významným dňom nástupu spoločnej meny Európskej únie - euro. Práca a história vzniku spoločnej meny. Vznik Európskej menovej únie. Argumenty pre a proti vzniku spoločnej meny. Problémy so vznikom a zavedením eura do praxe.