Občiansky súdny poriadok zákon s komentárom k novele - Urban, Róbert
Úplné znenie zákona č. 99/1963 Zb. v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 501/2001 Z.z. s komentárom k novele. Občiansky súdny poriadok upravuje postup súdu a účastníkov v občianskom súdnom konaní tak, aby bola zabezpečená spravodlivá ochrana práv a oprávnených záujmov účastníkov, ako aj výchova na zachovávanie zákonov, na čestné plnenie povinností a na úctu k právam spoluobčanov.