Paušálna daň na rok 2002 - Vajda, Eduard
Novela zákona o daniach z príjmov č. 561/2001 Z.z. priniesla niektoré zmeny aj v platení paušálnej dane. Paušálna daň v skratke. Na aké príjmy sa vzťahuje platenie paušálnej dane. Aké sú ďalšie podmienky pre platenie paušálnej dane. Účtovníctvo nahrádza evidencia. Lehoty na podanie daňového priznania k paušálnej dani. Sadzba paušálnej dane.