Investičné stimuly uplatňovanie investičných stimulov podľa zákona o investičných stimuloch ... - Lauková, Lýdia
Uplatňovanie investičných stimulov podľa zákona o investičných stimuloch v nadväznosti na novelizované ustanovenia zákona o daniach z príjmov a zákona o zamestnanosti. Úľavy na dani pre existujúce daňové subjekty.