Opravné a dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb - Nováková, Marta
Podanie opravného a dodatočného daňového priznania procesne upravuje par. 39 zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Uvedené ustanovenie určuje, v ktorých prípadoch a v akých lehotách má daňový subjekt povinnosť alebo môže opravné a dodatočné daňové priznanie podať. Príklady na dodatočné daňové priznanie.