Odvolacie konanie a uplatnenie mimoriadnych opravných prostriedkov v daňovom konaní - Chrenková, Slávka
Daňové konanie je legislatívne upravené zákonom č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Predmetom daňového konania je rozhodovanie o právach a povinnostiach daňových subjektov. Odvolacie konanie. Postup daňových orgánov v odvolacom konaní. Mimoodvolacie konanie. Obnova konania.