Spotrebná daň z liehu - Kopecká, Oľga
Registrácia daňových subjektov na spotrebnú daň z liehu. Povinnosti registrácie. Postup pri registrácii. Zrušenie registrácie na spotrebnej dani z liehu na žiadosť platiteľa. Zrušenie registrácie výrobcu liehu.