Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov - Boráková, Marta
Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Poskytnutie stravovania, použitie rekreačného zariadenia, poskytnutie pracovného oblečenia, poskytnutie bezúročných pôžičiek a pod. plnenia. Správne posúdenie predmetných plnení v súvislosti so zdaňovaním uvedených príjmov. Sociálny fond. Vzdelávanie zamestnancov. Poskytnutie stravovania na pracovných cestách. Ochranné pracovné pomôcky. Poskytnutie bezúročnej pôžičky. Zamestnanecké akcie. Používanie služobných automobilov na súkromné účely. Poskytovanie rehabilitačných a rekondičných pobytov. Praktické príklady.