Zprostředkování interkulturní dimenze - Bobáková, Hanne-Lore
Vymedzenie pojmu interkultúrna komunikácia. Metódy sprostredkovania interkultúrnej dimenzie. Členenie kontrastných tréningových programov. Analýza interkultúrnej komunikácie a popis rôznych komunikačných jednaní.