Daňové výdavky a podmienka zaplatenia v roku 2001 - Nováková, Jana
Daňové výdavky. Základné podmienky pre uznanie nákladu do daňových výdavkov. Právny rámec úpravy. Úprava o nezaplatené výdavky (náklady). Úprava o neprijaté úhrady. Úprava o prijaté úhrady. Praktické príklady.