Používanie elektronických registračných pokladníc v praxi - Boráková, Marta
Povinnosť používania elektronickej registračnej pokladnice (ERP). Používanie ERP v prípadoch, že viacerí daňovníci vykonávajú podnikateľskú činnosť spoločne v združení. Čo sa rozumie úhradou v hotovosti. Akú ERP môže daňovník používať. Kniha pokladnice. Doklad vyhotovený ERP. Postup pri poruche a výmene ERP. Pokuty za nesplnenie povinností vyplývajúcich z vyhlášky č. 55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb v znení neskorších predpisov.