Chceme začať stavať? - Lašš, Miroslav
Proces projektovania, prípravy a realizácie stavby. Stavebník v stavebnom procese. Stavanie rodinného domu. Územné, stavebné a kolaudačné konanie pre podnikateľskú stavbu. Predlohy podaní. Pokuty právnickým a fyzickým osobám. Priestupkové konanie. Správne delikty. Súvisiace pojmy: Územný plán obce, vlastníctvo pozemku, rodinný dom, steny, stropy, schodištia, spoluvlastníctvo a i.