Preddavky na daň z príjmov - Dobšovič, Dušan
Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb. Platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb. Minimálna preddavkovo platená daň. Ďalšie súvislosti pri platení preddavkov na daň z príjmov.