Nový zákon o cenných papieroch a investičných službách - Chovancová, Božena
Zákon č. 566/2001 Z.z. zákon o cenných papieroch a investičných službách. Objasnenie základných prvkov a súvislostí zákona o cenných papieroch. Všeobecné ustanovenia - sústava cenných papierov, základné pojmy. Zmluvy o cenných papieroch. zabezpečenie záväzkov cennými papiermi. Obchodník s cennými papiermi. Garančný fond. Centrálny depozitár. Ochrana finančného trhu. Dohľad. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.