Porterov model a manažment zmien - Čepelová, Anna
Teoretické východiská a Porterov model. Zhodnotenie mlynárensko-pekárenského odvetvia za pomoci čiastkových analýz Porterovho modelu. Návrh zmien, ktoré by boli aplikovateľné v podnikoch z dôvodu zvýšenia konkurenčného boja, ktoré hospodária v danom odvetví.