Ekonomické možnosti rozvoja regiónov - Janotová, Helena
Transformačný proces v postsocialistických krajinách. Pojmy regióny či euroregióny. Európska únia zložená z 222 regiónov, ich počet narastá s novoprijatými krajinami. Ekonomické možnosti rozvoja regiónov.