Nové metódy projektovania - Záhumenská, Soňa
Programy na navrhovanie, kreslenie, rysovanie a projektovanie stavieb - CAD Computer Aided Design. t.j. počítačová podpora projektovania. Rozvoj nových metód projektovania.