Geografické predpoklady cestovného ruchu pre tvorbu regiónov v súlade s požiadavkami Európskej únie (na príklade NUTS 2 - región Východné Slovensko) - Mišúnová, Ema
Rozvoj regiónov cestovného ruchu v SR. Vymedzenie plánovacích jednotiek EÚ - Regióny NUTS. Predpoklady cestovného ruchu v regióne Východné Slovensko - NUTS 2. Oblasti a podoblasti cestovného ruchu I. kategórie.