Nástin vývoje odvětvové struktury v České republice v letech 1945-1989 - Tuleja, Pavel
Zhodnotenie vývoja odvetvovej štruktúry českej ekonomiky v rokoch budovania socializmu. Vývoj vybraných odvetví národného hospodárstva v rokoch 1950-1989. Vývoj priemyslu a poľnohospodárstva.