Zlúčenie a splynutie akciových spoločností
Právna úprava zlúčenia (fúzie) akciových spoločností. Zmluva o zlúčení, zmluva o splynutí. Uloženie a zverejnenie zmluvy. Správa audítora. Správa predstavenstva a vyjadrenie dozornej rady.