Štruktúrne a procesné trendy v agrárnom manažmente z aspektu úspešného podnikania na pôde - Hudák, Jozef
Vplyv organizačno-legislatívnych zmien vo výrobnej, organizačnej a ekonomickej štruktúre podnikania na pôde, na reformný proces v agrárnom manažmente. Tvorba nových organizačno-právnych subjektov v rámci smerovania a prípravy na vstup do európskych trhových štruktúr. Analýza štrukturálno-procesných zmien v podnikateľských subjektoch. Príčiny ekonomickej diferenciácie v podnikaní s pôdou. Prístupy manažérov z aspektu úspešnosti podnikania na pôde.