Ekologické systémy hospodárenia na pôde a výroba bioproduktov - Zoborský, Ivan Mojmír
Úlohy agrokomplexu v oblasti životného prostredia v súvislosti s využitím prírodných zdrojov poľnohospodárstva. Podpora ekologických systémov hospodárenia na pôde. Nižšia produktivita špecializovaných subjektov s ekologickou výrobou.