Budoucnost: webové služby! - Grund, Jiří
Očakávaný rast v oblasti webových služieb. Možnosti pre rozvoj softwarovej integrácií databáz. Záujem popredných svetových softwarových soločností. Príklady uplatnenia nových služieb.