Incubator 2.0 startuje
Založenie inkubátora pre študentov a ďalších záujemcov. Český start-up a skúseností z činnosti inkubátorov, ich výsledky. Životný cyklus inkubátora 2.0. Nedostatočná spolupráca medzi firmai a univerzitami. Podpora hi-tech technológií zo strany štátu.