Nadnárodní harmonizace účetnictví - Král, Bohumil
Základná charakteristika štandardu IAS 2 - Zásoby a právna úprava v ČR. Vymedzenie zásob. Oceňovanie zásob. Odporúčania pre ďalší rozvoj českého účtovníctva. Príklady.